Mijn Ferm Werk

Hier kunt u online uw gegevens inzien en zaken regelen.

Via Mijn Ferm Werk kunt u de gegevens van uw uitkering bekijken of wijzigingen doorgeven. U kunt er gemakkelijk en veilig uw jaaropgave(n), uitkeringsspecificaties en vakantiegeld inzien. Ook kunt u via deze persoonlijke pagina wijzigingen doorgeven die van invloed kunnen zijn op (de hoogte van) uw uitkering. 

Afbeelding
Stilstaand beeld van de animatievideo van een man die in de keuken achter zijn laptop zit om zijn gegevens in te zien of te wijzigen.

In een korte video leggen we uit welke gegevens u kunt inzien en wijzigen via Mijn Ferm Werk. Klik op het plaatje hiernaast om de video te bekijken.

Het is belangrijk om wijzigingen op tijd door te geven. Klik hier voor meer informatie over het belang van wijzigingen doorgeven.

Om in te kunnen loggen op Mijn Ferm Werk heeft u een DigiD nodig. Heeft u (of uw partner) nog geen DigiD? In deze handleiding leest u hoe u gemakkelijk een DigiD kunt aanvragen.
Op de website van digid.steffie.nl vindt u een eenvoudige uitleg over wat DigiD is, hoe u DigiD kunt aanvragen en hoe u het kunt gebruiken.

Heeft u problemen met inloggen, kijk dan bij vragen over Mijn Ferm Werk voor een mogelijke oplossing voor het probleem.

Voor mensen die hulp nodig hebben bij het online aanvragen of uploaden van bewijsstukken hebben wij een inloopmoment: 'Online regelen’. Dit inloopmoment is elke eerste maandag van de maand tussen 9:00 en 10:00 uur in ons Leer- en Ontwikkelcentrum. Als u dit inloopmoment wilt bezoeken moet u uiteraard uw DigiD meenemen.