Werken bij Ferm Werk

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Ferm Werk als werkgever!

Wil jij elke dag verschil maken? Bij ons doe je dat zeker!

Wil jij werken bij een organisatie waar je echt een verschil maakt? Kom dan werken bij Ferm Werk.

Wie wij zijn?

Wij zijn Ferm Werk. De uitvoeringsorganisatie voor participatie, werk & inkomen voor de gemeenten Woerden, Bodegraven Reeuwijk, Montfoort en Oudewater. Namens deze gemeenten voeren we onder andere de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Participatiewet uit. Wat dat inhoudt? We brengen mens en werk samen. Zorgen dat mensen (weer) mee kunnen doen in de maatschappij. Onder andere door te helpen met een bijstandsuitkering, het vinden van werk en de integratie in onze samenleving.

Bij Ferm Werk willen we het verschil maken op basis van gelijkwaardigheid, positieve impulsen en geloven in elkaar. We zijn een inclusief bedrijf waar we streven naar een gevarieerde samenstelling van onze teams. Niet je (arbeids)beperking, achtergrond, religie, geaardheid, gender of leeftijd doet ertoe, maar juist de kwaliteiten die je aan onze organisatie toevoegt. We zetten onze creativiteit en ervaring in, niet ons oordeel. Waar we zelf doen wat we van andere werkgevers vragen

Lijkt het je leuk om bij ons te werken, maar vind je hier geen geschikte vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie om ons te laten weten waarom jij zo goed bij ons past! Volg ons ook zeker op de socials, want daar komen nieuwe vacatures sowieso voorbij. Je vindt ons op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

Underlying tasks