Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk

Heeft u op dit moment geen baan, maar wilt u wel graag werken? Vindt u uw werk niet meer leuk of houdt uw baan op te bestaan? Droomt u van een diploma, omdat u die nu nog niet heeft of wilt u uzelf laten omscholen? Bent u ondernemer en denkt u erover in loondienst te gaan? Bent u genoodzaakt uw koers te veranderen of te stoppen met uw bedrijf? Voor deze en andere vragen kunt u terecht bij het Werkcafé Midden-Holland.

U kunt naar het Werkcafé met al uw vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Het is vrijblijvend, kost u niets en het Werkcafé is er voor iedereen: inwoners van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. 

Elke eerste dinsdag van de maand is het Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk. Van 14.00 tot 16.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen in het Evertshuis aan de Julianastraat 4, Bodegraven. Kan uw vraag niet wachten? Dan kunt u ook naar het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda. Dat is iedere dinsdagmiddag. 

Meer informatie vindt u op deze pagina van WSP Midden-Holland.