U kunt uw print- en drukwerk, de zogenoemde reprowerkzaamheden, aan Ferm Werk uitbesteden. We bieden uiteenlopende diensten.

Voor meer informatie en uitleg over onze manier van werken kunt u mailen naar repromail@fermwerk.nl

Het printen van opdrachten in kleine en grote aantallen. Onze grote printmachines zijn in staat om grote volumes in korte tijd te verwerken, maar ook kleine aantallen kunnen snel en flexibel verwerkt worden. Ook zijn er een legio aan mogelijkheden betreffende het papier. Van 80 grams tot 300 grams papier, van wit tot vele soorten kleuren, maar ook transparante dragers of etiketten.

Onze printers, computerprogramma’s en medewerkers zorgen voor een perfecte verwerking van uw gepersonaliseerde printopdrachten. Veel geadresseerde brieven, etiketten of folders worden bij ons geprint en verder postaal verwerkt.

Vanuit de grote ervaring in het verpakken van allerlei soorten snoep is een specialisme ontstaan met betrekking tot het printen van labels en etiketten. De snoeppotten, de dozen en ander verpakkingsmateriaal moeten allemaal voorzien worden van etiketten en labels met daarop informatie over de inhoud, houdbaarheidsdatum, EAN code, etc. 
Snelheid en precisie zijn de eigenschappen die hier nodig zijn en door jarenlange ervaring zijn wij in staat om deze complexe opdrachten uitstekend te verwerken.

Vaak is een printopdracht niet helemaal klaar de druk en heeft nog nabewerking nodig. Bijvoorbeeld, het brocheren van een geprint boekje met 2 nietjes in de rug of de bladen voorzien van 2 of 4 boorgaten zodat ze in een ringmap kunnen worden ingehangen. Er zijn veel afwerkingen mogelijk, maar we bieden ook veel opties op andere randapparatuur (plastificeren, lijmen, snijden, boren, perforeren, etc.).

Kan een opdracht niet machinaal verwerkt worden? Dan gaan we over op handwerk. Met de hand vergaren, folders of mappen handmatig vouwen, verschillende folders en brieven samenvoegen en insteken in envelop of mappen. Postale verwerking van mailings. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er weinig opdrachten “onmogelijk’ zijn.