Vacatures bij Ferm Werk

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Ferm Werk als werkgever!

Wil jij elke dag verschil maken? Dat kan bij Ferm Werk!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken, maar vind je hier geen geschikte vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie om ons te laten weten waarom jij zo goed bij ons past!

Wil jij elke dag verschil maken? Kom dan bij ons werken als

Administratief medewerker Re-integratie

32- 36 uur per week

Wie zijn wij?

Ferm Werk is de uitvoeringsorganisatie voor participatie, werk & inkomen van de gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort en Oudewater. Namen deze gemeenten voeren we onder andere de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Participatiewet uit. Dat betekent dat we werkgevers helpen bij het vinden van goede medewerkers en werkzoekenden bij het groeien naar en vinden van een passende baan. Onze inzet en expertise is erop gericht mensen in beweging te krijgen en nieuwe energie te geven. Ons gezamenlijke doel is om alle mensen in de maatschappij  mee te laten doen. Ook zorgen we ervoor dat mensen die dat nodig hebben een uitkering krijgen of van andere regelingen gebruik kunnen maken.

Bij Ferm Werk willen we het verschil maken op basis van gelijkwaardigheid, positieve impulsen en geloven in elkaar. We zijn een inclusief bedrijf waar we onze creativiteit en ervaring inzetten, niet ons oordeel. Waar we zelf doen wat we van andere werkgevers vragen.

Wat ga je doen als administratief medewerker?

Als administratief medewerker zorg je dat allerlei voorkomende administratieve processen adequaat afgehandeld worden. Denk aan de financiële afhandeling van declaraties, het bijhouden van lijstwerk en de verantwoording van trajecten en werkzaamheden. Hierbij werk je samen met de consulenten werk, consulenten participatie en accountmanagers werkgeversdienstverlening.

Wat zijn je hoofdtaken?

 • Inboeken declaraties / verwerken betalingen.
 • Administratieve ondersteuning consulenten.
 • Informatie verwerken in systemen, overnemen van gegevens van vragenformulieren.
 • Voortgangsbewaking trajecten waaronder de aanwezigheid en juistheid bijbehorende documenten.
 • Ondersteuning bij projecten, zoals het uitnodigen van kandidaten / derden en het versturen van mailingen.
 • Klantencontact, toelichting geven op ingevulde formulieren.
 • Verzorgen van mailingen aan cliënten.
 • Verslaglegging van diverse bijeenkomsten.

Wat vragen wij?

Het belangrijkste vinden wij dat je spontaan en positief bent. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Natuurlijk is het voor deze functie belangrijk secuur en gedisciplineerd te zijn. Jij vraagt je altijd af waar je klant het beste mee geholpen is. Je bent een organisatietalent en kunt je in ad hoc situaties flexibel opstellen en creatief handelen.  

Je hebt een MBO 3 of 4 werk- en denkniveau of een HAVO diploma. Uiteraard heb je ervaring met Microsoft Office.

Wat wij bieden

Ferm Werk biedt een inspirerende werkomgeving, waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Waar we elkaar inspireren, motiveren, verantwoordelijkheid nemen en feedback durven te geven. Je werkt samen met collega’s die verstand van zaken hebben. We streven naar een gevarieerde samenstelling van onze teams als het gaat om onder andere (arbeids)beperking, achtergrond, religie, geaardheid, gender en leeftijd.

We bieden ook goede arbeidsvoorwaarden. Beloning in aanloopschaal 5 conform cao SGO (maximaal

€ 2.874,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Bij goed functioneren in salarisschaal 6 (maximaal €  3.018,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur).

Fijne extra voorwaarden hebben we ook bij Ferm Werk:

 • flexibel in te delen werktijden
 • Individueel Keuzebudget van 17,05% (bestaande uit 8% vakantiegeld, 6,75% eindejaarsuitkering, 1,5 % levensloopbijdrage en 14,4 uur bovenwettelijk verlof dat omgezet is naar 0,8% salaris)
 • studiekostenregeling
 • korting op collectieve ziektekostenverzekering en overige verzekeringen
 • een goed pensioen via ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs)
 • een vaste standplaats in Woerden met de mogelijkheid thuis te werken

Enthousiast geworden?

Mail dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 11 december 2022 naar sollicitaties@fermwerk.nl ter attentie van Joop Koch, teammanager Re-integratie.

Informatie betreffende de functie kun je opvragen bij Joop, bereikbaar op 06-15890294.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Hebben wij op dit moment geen (passende) vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Ferm Werk werken?  
Mail dan een open sollicitatie met je CV naar sollicitaties@fermwerk.nl. We bewaren je gegevens zes maanden in onze database. Mochten we in die tijd een passende functie voor jou hebben, dan nemen we contact met je op.

Blijf vooral ook zelf onze website en de vacatures in de gaten houden.