Dyslexie Tekst formaat AAA

Uw werk uitbesteden

Ferm Werk voert ook werkzaamheden uit in opdracht van derden. Zoals verpakking, assemblage, digitalisering van documenten en groenvoorziening. Hierbij staan kwaliteit, prijs en aflevergarantie voorop.

Waarom leveren we deze diensten?
Bedrijven hebben soms eenmalige of terugkerende klussen waarvoor binnen de eigen organisatie geen plek of geen tijd is. Dan kan Ferm Werk bijspringen en een economische oplossing aanbieden door zulke werkzaamheden in opdracht uit te voeren. Deze werkzaamheden worden ingezet voor 2 doeleinden.

  • De ontwikkeling voor mensen met aan afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze werkzaamheden leren zij vaardigheden en competenties op die nodig zijn om uiteindelijk te kunnen werken voor een reguliere werkgever.
  • Een beschutte werkplek / arbeidsmatige dagbesteding.

Ferm Werk zorgt voor de juiste werkomstandigheden waardoor deze mensen toch kunnen meedoen. We noemen dit “werken naar vermogen”. Het geeft ze bovendien een plek in onze samenleving en het zorgt voor voldoening en plezier.

Door subsidie en voorzieningen kan Ferm Werk de uitgevoerde werkzaamheden voor gangbare tarieven aanbieden. Teambegeleiders zorgen dat de werkzaamheden volgens de afspraken worden uitgevoerd.

U het werk, wij de mensen, samen het resultaat.