Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto website

Trotste samenwerking met Mister Fezz BV

Kipbriwats

Afgelopen maand zijn meerdere mensen vanuit Ferm Werk gestart bij Mister Fezz BV in Nieuwkoop. Dit bedrijf produceert onder andere briwats (Marokkaanse pasteitjes), een handmatig en arbeidsintensief proces. Mede gezien de enorme vraag naar briwats en het grote afzetgebied zocht (én zoekt) men op korte termijn veel nieuwe medewerkers. Ferm Werk is er in geslaagd meerdere mensen te vinden die dit werk kunnen uitvoeren en na een succesvolle speedmeet zijn er vier mensen gestart op een werkervaringsplaats. Deze mensen doen het zo goed en halen een dusdanige productiesnelheid dat al snel is besloten een aantal van hen een dienstverband aan te bieden.

Het succes van deze inzet wordt nog eens extra versterkt doordat alle medewerkers die vanuit Ferm Werk zijn geplaatst zijn wonen nog niet heel lang in Nederland, sommige zijn zelfs nog bezig met hun inburgering. Door hun inzet en enthousiasme én de flexibiliteit die Mister Fezz BV biedt, is deze kans volledig succesvol gebleken. Trots!

Heeft u ook ruimte voor flexibel inzetbaar personeel? Neem dan vrijblijvend contact op met Marja Duine, accountmanager werkgeversdienstverlening. Zij is bereikbaar onder nummer 0348-497005 of per e-mail marjaduine@fermwerk.nl