Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto website

Social Return on Investment biedt kansen

Op 6 november jl. is Linda gestart bij bouwonderneming Roelofs op locatie Nieuwerbrug. “Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken”, lacht Linda voor de grap. Linda is bij Roelofs als ’keetdame’ aan de slag gegaan. Dit betekent niet alleen dat ze voor de koffie, een schone ruimte en gezelligheid zorgt maar ook diverse administratieve werkzaamheden verricht. Als een van de weinige vrouwen op de bouwplaats weet Linda inmiddels goed haar mannetje te staan.

Linda werkte op detacheringsbasis via Ferm Werk voor diverse opdrachtgevers. Haar inzet en positiviteit vielen op en zorgde ervoor dat zij werd voorgesteld op de functie bij Roelofs. Door het uitvoeren van werkzaamheden in opdracht van de gemeente, heeft Roelofs te maken met Social Return on Investment (SROI). Ferm Werk helpt bedrijven bij de in vulling hiervan.

De keten van Roelofs staan op diverse locaties in Nieuwerbrug, Waarder en Woerden. Om hier te komen heeft Linda de beschikking over haar ‘eigen’ bedrijfswagen waar ze lekker mee door de modder kan scheuren. 

 

auto

Interesse in gemotiveerd personeel of meer informatie over SROI?
Neem dan vrijblijvend contact op met Nico van den Belt,  accountmanager werkgeversdienstverlening. Hij is bereikbaar onder nummer 0348-497007 of per e-mail nicovandenbelt@fermwerk.nl