Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto website

Project schoontaken Bodegraven- Reeuwijk

schoon

De nauwe samenwerking met de gemeente Bodegraven- Reeuwijk heeft onlangs geleid tot nieuwe inzichten: waarom zou de gemeente bepaalde diensten extern aanbesteden, wanneer de gemeente Bodegraven- Reeuwijk ook werk in eigen beheer kan uitvoeren ondersteund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Deze gedachte is inmiddels omgezet naar een eerste pilot het project "Schoontaken". Deze pilot houdt in dat er een groep medewerkers onder aansturing van een ploegleider van gemeente Bodegraven- Reeuwijk dagelijks de wijk intrekt wat zich uit in een schone leefomgeving (onkruid, zwerfafval, etc.). 

De ploeg is inmiddels door de proefperiode heen en tijdens een feestelijk koffiemoment op het gemeentehuis zijn de detacheringsovereenkomsten getekend voor de duur van 6 maanden. De insteek van de pilot is het vergroten van de doorstroming van de betrokken medewerkers op de arbeidsmarkt. Aan het einde van 2017 vindt de evaluatie plaats. Volgend jaar willen we met een tweede ploeg het overige deel van de schoontaken in te vullen.

Ook interesse in een nauwe samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op met Constantine Spies, accountmanager detacheringen. Zij is bereikbaar onder nummer 0348-497935 of per e-mail constantinespies@fermwerk.nl