Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto website

Project Bodegraven- Reeuwijk krijgt een vervolg!

In april 2017 zijn we in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de pilot “Schoontaken” gestart. Een mooie kans voor een aantal medewerkers uit de betreffende gemeente om onder aansturing van een ploegleider werkervaring op te doen en dagelijks te zorgen voor een schone leefomgeving (onkruid, zwerfaval, bladeren). Het uitgangspunt van dit project is kijken naar mogelijkheden van de werkzoekenden en hier waar nodig de werkzaamheden op aan te passen. Flexibiliteit bieden in starttijden, hoeveelheid uren en beschikbare dagen, maakt dat de medewerkers naar vermogen mee kunnen doen. Het doel van dit project is de doorstroming van de betrokken medewerkers op de arbeidsmarkt te vergroten, dat is gelukt!!

Een aantal van de medewerkers hebben ondertussen een contract getekend bij een reguliere opdrachtgever en met de overige medewerkers zijn we druk bezig om dit ook te bewerkstelligen op korte termijn. Omdat we kunnen spreken van een succesvolle samenwerking heeft de gemeente besloten om vanaf januari 2018 “Schoontaken 2” in het leven te roepen.

De eerste selectiegesprekken hebben al plaats gevonden en er staat er op korte termijn een rondleiding gepland bij de gemeente voor deze medewerkers. We wensen alle betrokkenen bij dit project een succesvol jaar toe!

 

 groen