Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto FW website

Op de koffie bij....Elektro Internationaal

Elektro Internationaal

Nog even snel zo voor de vakantie van Ruud de Jong van Elektro Internationaal gaat onze collega Wilma Moorlag op de koffie.
Elektro Internationaal in Woerden is sinds 1979 één van de meest vooraanstaande partners als het gaat om paneelbouw en besturingstechnieken.

Al jaren werkt Ruud er tot volle tevredenheid. Het is een groeiend bedrijf met genoeg uitdagingen en dan ben je bij Ruud aan het goede adres. Eén van zijn uitdagingen is het personeelsbeleid. Met gepaste trots vertelt hij over de goede samenwerking met Ferm Werk. Met zowel de accountmanagers detacheringen als de collega’s van het bedrijfsbureau productie en detacheringen zijn er plezierige contacten. Diverse werkzaamheden worden inmiddels door Ferm Werk gedaan en ook op de werkvloer bij Elektro Internationaal ziet Wilma veel bekende gezichten van medewerkers die gedetacheerd zijn of inmiddels in vaste dienst bij Electro Internationaal zijn gekomen. En als hij dan toch een rapportcijfer mag geven voor de dienstverlening van Ferm Werk dan volgt er even vastberaden als spontaan een 9, nou ja misschien een 8? Nee toch niet, echt een 9! Ruud waardeert de flexibiliteit en de eerlijkheid in de samenwerking.

Uiteraard praten Wilma en Ruud ook nog even over de komende vakantie. Met dit prachtige weer in Nederland is een uitstapje naar het Haarlemmerse Bos of lekker fietsen in de Achterhoek een feestje. Bij wat slechter weer in Nederland is Tenerife zeker een aanrader.

Ruud, bedankt voor de heerlijke koffie maar vooral ook voor die dikke vette 9!

Elektro