Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto FW website

The Admin People denkt niet alleen mee maar biedt ook perspectief!

Stel je voor, je bent 20 jaar en hebt met moeite je HAVO kunnen afronden. Niet omdat het leren niet goed ging, maar omdat je lijf niet meewerkt wegens chronische vermoeidheid. Je hebt ambitie, leest veel en bent enorm leergierig, maar een uur nadat je op staat moet je lichaam al weer rusten. Priscila heeft te maken met een beperking waardoor zij waarschijnlijk niet in staat is fulltime belast te worden met werk of een studie en is hierdoor in het doelgroepenregister van het UWV opgenomen. Priscila wil gaan studeren in september, het liefst een opleiding tot Accountant of Boekhouder, maar weet niet of ze de studiebelasting aan kan. Wat nu?

Ferm Werk is verantwoordelijk voor de uitvoering van de reintegratie en begeleiding van alle mensen die onder de Participatiewet vallen. Samen met Priscila wordt een plan van aanpak gemaakt om mogelijkheden en kansen in kaart te brengen zodat er perspectief geboden kan worden. Het liefst koppelen we alle werkzoekenden direct aan een lokale werkgever in de branche waar de werkzoekende affiniteit mee heeft. Harold van Aart van The Admin People heeft zijn deur open gezet voor Priscila. Samen hebben ze een opbouwend uren schema gemaakt om haar lijf te trainen op belastbaarheid.

Harold van Aart: “We laten Priscilla vrij om zelf te bepalen wanneer en hoelang ze komt. Zolang er intrinsieke motivatie is, is er mogelijkheid om te onwikkelen en dit te doen laten slagen. We bieden een plek waar ze zichzelf kan leren kennen en daarnaast is het mooi meegenomen dat ze alvast wat kneepjes van het vak leert wat ze straks wil studeren. Vorig jaar hebben we ook iemand, in samenwerking met Ferm Werk, de kans gegeven werkervaring op te doen naast een (omscholings)cursus boekhouden. Zijn praktijkervaring binnen onze organisatie en de referentie die we konden meegeven hebben er mede toe geleid dat hij nu betaald werk heeft binnen de financiele administratie.”

The Admin People is in 2003 gestart als administratiekantoor. Naast het verzorgen van de (financiële) administratie voor hun klanten, zetten zij hun medewerkers ook in voor tijdelijke opdrachten bij deze klanten in huis. “Delen” staat bij Harold hoog in het vaandel. Het delen van kennis en je netwerk is voor veel mensen niet vreemd,  maar The Admin People gaat nóg verder: het delen van personeel. “Staffing as a service” heet hun dienstverlening.  “Delen is slim, praktisch en efficiënt. Dat is wat we doen. Wij delen onze medewerkers, systemen, kennis en processen met onze klanten. Wij maken het ook mogelijk voor bedrijven om onderling personeel met elkaar uit te wisselen. Wij brengen alles en iedereen in beweging.”

Wilt u meer informatie over The Admin People? Neem contact op met Harold van Aart 0348-490006 of mail naar info@theadminpeople.nl

tap
 

Open staan voor kansen en mogelijkheden, out of the box denken en kijken naar talent. Ferm Werk is altijd op zoek naar organisaties die zich hierin herkennen.
Wilt u ook graag iemand een kans geven middels een werkervaringsplek? Neem dan vrijblijvend contact op met Sabrina van den Hoek, accountmanager werkgeversdienstverlening. Zij is bereikbaar onder nummer 0348-497007 of per e-mail sabrinavandenhoek@fermwerk.nl