Dyslexie Tekst formaat AAA
Foto FW website

“De sleutel tot succes”

Op 20 februari 2017 ontvingen negen mensen hun certificaat voor assemblagemonteur. Zij staan te trappelen om aan het werk te gaan. De training is op maat gemaakt, aansluitend op de vraag van de werkgevers in de regio. Het is bekend dat er een tekort is aan technisch personeel en met het gericht opleiden van werkzoekenden wordt hopelijk het gat tussen vraag en aanbod iets verkleind!

De 13 weken durende training genaamd “de sleutel tot succes” werd verzorgd door de Techniekschool, in samenwerking met stichting C4, De Werkunie, Gemeente Woerden en Ferm Werk. De opleiding bestond onder meer uit de vakken Elektrotechniek, Mechanische montage, Pneumatiek, Besturingstechniek en Las-, constructie en herstelwerkzaamheden. Daarnaast stond een deel van de opleiding in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Nu is het tijd om het geleerde in praktijk te brengen! Samen met de Techniekschool is Ferm Werk op zoek gegaan naar mogelijkheden in de regio. Een aantal van de deelnemers is inmiddels aan het werk bij onder meer Terberg in Benschop, Omega Lite in Oudewater, QBTEC in Woerden en BLR Bimon in Montfoort.

De opleiding is dus écht de sleutel tot succes gebleken! Werkzoekenden van Ferm Werk hebben de mogelijkheid gekregen een zéér relevante en praktijkgerichte opleiding te volgen waarmee men direct aan de slag kan binnen een branche waar veel vraag is naar goed opgeleid personeel. Wij willen de deelnemers succes wensen en de werkgevers bedankten voor hun open mind en het geven van een kans!

Ziet u ook mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Sabrina van den Hoek, accountmanager werkgeversdienstverlening Zij is bereikbaar onder nummer 0348-497007 of per e-mail sabrinavandenhoek@fermwerk.nl