Lees voor Dyslexie Tekst formaat AAA

Hulp bij schulden

Als schulden en onbetaalde rekeningen u boven het hoofd dreigen te groeien is het verstandig om snel hulp te zoeken. U kunt dan een beroep doen op instanties die u helpen om uw financiële situatie weer op orde te brengen. Indien dat nodig is, krijgt u hulp bij het treffen van een schuldenregeling. Als u een beroep moet doen op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSPN), dan kunnen zij u daarbij ondersteunen.

Inwoners van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort en Oudewater
Woont u in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort of Oudewater? Dan kunt u voor hulp terecht bij Ferm Werk. Plangroep is door Ferm Werk aangesteld als uitvoerder van schuldenregelingen. Ferm Werk beschikt over het loket schuldhulpverlening, waar een gespecialiseerde consulent van Plangroep u kan helpen.

Waar kunt u het loket schuldhulpverlening van Ferm Werk vinden?
Ferm Werk is gevestigd aan de Carrosserieweg 1 in Woerden. Het loket werkt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact op met de schuldhulpverleners van Ferm Werk.

Inwoners van de gemeente Woerden
Bent u inwoner van Woerden, dan kunt u voor hulp bij schulden terecht bij de gemeente Woerden: Woerden Wijzer.

Heeft u geen problematische schulden, maar maakt u zich wel zorgen over betalingsachterstanden? Dan heeft u wellicht baat bij de website van het Nibud: www.zelfjeschuldenregelen.nl.