Bibliotheek biedt hulp bij online aanvragen

Het online aanvragen van de Energietoeslag is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom biedt Bibliotheek Het Groene Hart extra hulp. Met de Energietoeslag, maar ook met andere digitale zaken.

Iedereen die een inkomen lager dan 120 procent van de bijstandsnorm heeft  kan tot 31 december 2022 energietoeslag aanvragen. Ferm Werk behandelt de aanvragen en keert de Energietoeslag uit in Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort en Oudewater. Aanvragen gaat online. U kunt de aanvraag starten en meer informatie vinden over Energietoeslag op deze pagina: https://fermwerk.nl/energietoeslag.

Hulp van de Bibliotheek Het Groene Hart
Komt u er zelf niet helemaal uit? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek wordt u op weg geholpen. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van een DigiD en met het invullen van het formulier. Zo weet u zeker dat uw aanvraag goed is gegaan.

U kunt terecht bij één van de spreekuren van het Informatiepunt Digitale Overheid. Waar en wanneer de spreekuren zijn kunt u vinden op www.bibliotheekhetgroenehart.nl/ido. Tijdens de spreekuren kunt u ook vragen stellen over andere digitale zaken. Ook biedt de Bibliotheek gratis computercursussen aan om u verder online wegwijs te maken.